string(2) "ca"
Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT

Exposicions Virtuals del Museu de les Aigües

L’espai d’exposicions virtuals del Museu de les Aigües mostra els objectes més singulars de la col·lecció permanent del Museu, que mostra un recorregut per la història de l’abastament a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, així com diverses exposicions temàtiques amb què fer diferents mirades a l’aigua, el patrimoni hidràulic, l’art o l’evolució dels usos de l’aigua, entre d’altres.

Es tracta d’un espai expositiu viu, gaudeix-lo!

Exposicions disponibles:

  • El Museu de les Aigües visat per Javier Mariscal. Coneix el Museu de les Aigües a partir de les il·lustracions de l’artista Javier Mariscal. Visita-la! El Museu de les Aigües visat per Javier Mariscal. S’obre en una pestanya nova.
  • Art i Aigua I: Abans de l’aigua d’aixeta. Un passeig per la història a través dels objectes i les obres artístiques que mostren com era la vida abans de l’arribada de l’aigua a les llars. Visita-la! Art i Aigua I. S’obre en una pestanya nova.
  • Art i Aigua II: L’arribada de l’aigua d’aixeta. Descobreix els nous usos de l’aigua i els objectes més emblemàtics, amb una mirada des de l’art. Visita-la! Art i Aigua II. S’obre en una pestanya nova.
  • Art i Aigua III: El que va portar l’aigua a l’aixeta. Un viatge per les infraestructures i tecnologies que van propiciar la revolució de l’aigua i el seu reflex al món de l’art. Visita-la! Art i Aigua III. S’obre en una pestanya nova.
  • 12 elements del patrimoni de l’aigua a Espanya. Descobreix els elements patrimonials de l’aigua que han servit per a la generació d’energia, abastir la població, regar o produir materials. Visita-la! S’obre en una pestanya nova.
  • Els camins de l’aigua de Barcelona. Passeja’t per Barcelona i descobreix amb aquesta exposició els camins de l’aigua que des de fa dècades porten l’aigua a tots els punts de la ciutat, fent possible el seu desenvolupament. A partir de fotografies veuràs com la ciutat s’ha anat transformant, però sempre amb aquests camins que ho han fet possible. Visita-la! S’obre en una pestanya nova.
  • Gaudí i l’aigua. Enginyeria, naturalesa i benestar. Descobreix com Gaudí va treballar amb l’aigua en els seus projectes arquitectònics, domesticant-la per a fonts, cisternes, cobertes i sistemes de refrigeració. Visita-la! S’obre en una pestanya nova.
  • El Patrimoni Industrial de l’Aigua: Com l’aigua d’aixeta va arribar a les nostres llars. Una mirada als testimonis d’aquella revolució tècnica i científica que ens portaria l’aigua d’aixeta. Visita-la! S’obre en una pestanya nova.
  • El color de l’aigua és Alhambra. Coneix a través de diferents obres d’art com l’aigua ha dibuixat l’arquitectura de l’Alhambra de Granada per crear elements simbòlics i espais de benestar que van influenciar a Antoni Gaudí. Visita-la! S’obre en una pestanya nova.