Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT

Aprendre a cuidar l’aigua i fer-la servir de forma sostenible. Un programa formatiu.

El programa formatiu Aprendre a cuidar l’aigua i fer-la servir de forma sostenible consta de 6 fases de treball per a fer seqüencialment a l’aula.
Cadascuna ens aporta un coneixement específic sobre l’aigua i el seu vincle amb la natura, les persones, la tecnologia, i la història, amb l’objectiu de conscienciar i crear comportaments responsables.

Benvingudes i benvinguts al programa formatiu “Aprendre a cuidar l’aigua i fer-la servir de forma sostenible”. Amb aquest programa abordem els reptes presents de l’ús de l’aigua a la nostra societat tot ampliant el coneixement que tenim sobre aquesta substància tan especial com vulnerable.

El programa formatiu permet estructurar aquest procés d’aprenentatge de forma guiada, posant a disposició diverses situacions d’aprenentatge digitals i indicant les instruccions didàctiques i mecàniques per resoldre-les. Cadascuna posa en marxa tant competències mediambientals com digitals, posant de relleu la importància d’entendre l’aigua com a recurs natural i el seu impacte sociocultural, així com el seu vincle amb la tecnologia, per conscienciar i crear comportaments responsables.

Objectius del programa formatiu:

  • Proporcionar un material didàctic estructurat i comprensible per portar a terme un conjunt d’activitats basades en el panorama educatiu i tecnològic contemporani.
  • Segmentar el procés en fases per centrar l’atenció en un coneixement i/o dinàmica específica per treballar l’aigua.
  • Determinar les bases metodològiques i didàctiques per portar a terme un procés d’aprenentatge centrat en la relació del coneixement de l’aigua i els alumnes com a agents de futur.

Accedeix a l’activitat per a educació primària-CI

Accedeix a l’activitat per a educació primària-CM

Accedeix a l’activitat per a educació primària-CS

Accedeix a l’activitat per a educació secundària