Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT

Activitats educatives per la visita virtual al Museu

Entra al Museu de les Aigües i aprèn quin paper té l’aigua en el desenvolupament sostenible, el foment de la biodiversitat, l’acompliment dels ODS i la teva manera de viure.

Realitza aquestes activitats digitals interactives complementàries a la visita virtual al Museu de les Aigües i aprèn quina relació té l’aigua amb tot el que t’envolta!

Et permetran descobrir el patrimoni industrial únic del Museu de les Aigües, clau per al proveïment d’aigua a Barcelona i la seva àrea metropolitana, i un entorn ple de biodiversitat.

Mitjançant la visita virtual interactiva podràs accedir a la zona expositiva, visitar el complex d’edificis, jardins i instal·lacions que componen la Central Cornellà, una planta d’extracció i impulsió d’aigua, que segueix subministrant el 25% de l’aigua de l’àrea metropolitana.

I amb aquest recurs educatiu, que consta de 3 activitats, dinamitzaràs la visita virtual per apropar-te als continguts curriculars més específics d’educació primària i educació secundaria.

Les activitats et permetran treballar la gestió de l’aigua, el procés tecnològic de la seva captació i bombament per a què arribi a totes les llars i la relació entre l’aigua i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El paper de l’educació és clau per a què les persones creixin coneixent com habitar el món d’una manera més sostenible i conscient de les limitacions de les matèries i els recursos naturals.

 

Accedeix a la visita virtual al Museu

Accedeix a les activitats digitals complementàries a la visita virtual al Museu

Consulta la Guia didàctica per primària de les activitats digitals complementàries a la visita virtual al Museu

Consulta la Guia didàctica per secundària de les activitats digitals complementàries a la visita virtual al Museu