Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT EDUCATIVA

Contacontes “La Pepa, la bassa i l’aigua”

Segueix les aventures de la Pepa per descobrir la importància que té l’aigua en la vida de tots els éssers vius, inclosos nosaltres, i de la seva presència a la natura i a la nostra vida.

“La Pepa, la bassa i l’aigua” és un conte que parla de l’aigua, de la importància que té en la vida de tots els éssers vius, inclosos nosaltres, i de la seva presència a la naturalesa i a la nostra vida quotidiana. El missatge que vol transmetre és la necessitat de fer-nos responsables del seu bon ús, així com de la cura dels espais que ocupa i alimenta: els rius i les basses naturals, i també les fonts, les aixetes o els canals de rec que fem servir les persones, ja que l’aigua és la mateixa, i és per tothom.

L’acompanyem amb activitats pensades per segon cicle d’Infantil, en les àrees de descoberta de l’entorn i comunicació i llenguatges i expressió plàstica. Es proposa una metodologia activa a partir de preguntes, buscant l’experimentació lliure i sensorial i la reflexió, amb l’objectiu de fomentar la curiositat i l’observació de l’entorn, la classificació, comparació, i enumeració, així com afavorir la creativitat, la comunicació i l’expressió oral i artística.

Descarrega’t aquí la guia didàctica de l’activitat contacontes