Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT EDUCATIVA

Activitats educatives per la visita virtual a l’ETAP

Realitza aquestes activitats digitals interactives complementàries de la visita virtual de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Sant Joan Despí i aprèn com es supera el repte de fer aigua potable!

Aquestes activitats et permetran treballar la gestió de l’aigua i el procés tecnològic de la seva potabilització que permet que aquesta arribi a les llars amb totes les garanties sanitàries.

Aquests coneixements es complementen amb els aspectes de sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible relacionats amb la temàtica.

El paper de l’educació és clau per a què les persones creixin coneixent com habitar el món d’una manera més sostenible i conscient de les limitacions de les matèries i els recursos naturals.

Com a ciutadans, és important conèixer els processos tecnològics que es desenvolupen i quines funcions tenen plantes com l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Sant Joan Despí.

Com a agents educatius, podem facilitar la integració d’aquests aprenentatges i la reflexió perquè com a societat, li donem el valor pertinent a un gest tant quotidià com obrir l’aixeta sabent què és el que comporta aquest privilegi i quins passos han estat necessaris per fer-ho possible.


Accedeix a la visita virtual a l’ETAP


Accedeix al recurs educatiu d’activitats digitals complementàries a la visita virtual a l’ETAP

 

Consulta la Guia didàctica de les activitats digitals complementàries a la visita virtual a l’ETAP