Anar al contingut principal Et molesten les animacions?
ACTIVITAT

L’aigua que volem 2022

La Xarxa Global de Museus de l’Aigua, en col·laboració amb el Museu de les Aigües, es complau de presentar la tercera edició del concurs L’aigua que volem.

CONCURS

El Concurs del Premi Juvenil L’aigua que volem (TWWW, segons les sigles en anglès) té com a objectiu explorar el nostre heterogeni patrimoni hídric (tant natural com cultural, tant tangible com intangible) des de la perspectiva dels joves per tal de construir un futur més sostenible.

Amb aquest certamen, que tindrà lloc entre el mes de novembre de 2021 i el mes de maig de 2022, la Xarxa Global de Museus de l’Aigua (WAMU-NET) desitja reforçar l’educació sobre sostenibilitat hídrica i les iniciatives de conscienciació sobre els problemes de l’aigua implicant-hi els joves com a narradors i divulgadors del nostre futur amb relació a aquest element.


PARTICIPANTS


El concurs està dirigit a escoles, institucions d’ensenyament (tant reglat com no reglat) i organitzacions de la societat civil de tot el món i es limita a dues categories d’edat:

  1. Estudiants de 6 a 12 anys (educació primària)
  2. Estudiants de 13 a 18 anys (educació secundària)


TEMA

Totes les obres artístiques han de tractar de l’aigua dolça (en queden excloses l’aigua salada i els oceans) i de temes relacionats amb la biodiversitat, el canvi climàtic i el patrimoni hídric (tant natural com cultural, tant tangible com intangible).


PARTICIPACIÓ

Totes les escoles o professors que hi vulguin participar han de:

  • Implicar els estudiants en activitats educatives relacionades amb l’aigua (només aigua dolça) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la creació de dibuixos, fotografies i obres en altres mitjans.
  • Enviar-nos el formulari d’inscripció i les creacions artístiques a través del correu electrònic: serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat abans del 22 d’abril de 2022

Podeu descarregar aquí les bases de la CONVOCATÒRIA.

Podeu descarregar aquí el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.