PREMIS

imatge de la directora del museu amb el guardó

PREMI MICHELETTI 2010 Maig 2010

El Museu Agbar de les Aigües ha estat guardonat amb el premi Micheletti 2010, considerat un dels màxims guardons europeus de museologia. El lliurament va tenir lloc durant la cerimònia dels European Museum of the Year Awards, celebrada el 22 de maig a Tampere (Finlàndia).

L'objectiu del European Museum Forum és reconèixer i premiar l'excel·lència.

El premi Micheletti, que aquest any celebra la 15a edició, ha recaigut per primera vegada en un museu espanyol.

El jurat ha destacat el valor del patrimoni industrial conservat i exposat en paral·lel amb la maquinària actual en funcionament, així com la dinamització cultural i expositiva del patrimoni, la forta vocació educativa que desenvolupa el Museu Agbar de les Aigües, i la mirada calidoscòpica i rigorosa al voltant de l'aigua des del punt de vista científic, mediambiental, històric, social, ètic i humanista.

la directora del museu recollint el premi

PREMI BONAPLATA 2009 Desembre 2009

El Museu Agbar de les Aigües ha estat guardonat amb el premi Bonaplata 2009 de Rehabilitació de Béns Mobles, que atorga l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, pel projecte de posada en funcionament d'una de les màquines de vapor del Museu. El jurat ha considerat que "s'ha seguit una acurada intervenció per a la posada en moviment de la màquina per tal de fer-ne més comprensible el funcionament, alhora que s'ha tingut en compte la protecció i la seguretat dels visitants".

imatge de la directora del museu amb el guardó

GUARDÓ TURISME DE CATALUNYA Desembre 2008

El Museu Agbar de les Aigües ha estat guardonat amb un dels diplomes turístics de Turisme de Catalunya a proposta de la Diputació de Barcelona, en reconeixement a la seva contribució destacada al foment del turisme a Catalunya.

Els Guardons de Turisme, que el Govern de la Generalitat atorga des de 1981, reconeixen la trajectòria de professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït al desenvolupament del turisme al país.

El dia 2 de desembre se'ns va lliurar aquest guardó en un acte que va tenir lloc al Palau de Pedralbes i que va comptar amb la presència del Molt Honorable Sr. José Montilla, president de la Generalitat, i de l'Honorable Sr. Josep Huguet i Biosca, conseller d'Innovació, Universitats i Empresa.

imatge de la directora del museu recollint el premi

PREMI BONAPLATA 2006 Desembre 2006

El Museu Agbar de les Aigües ha estat guardonat amb el premi Bonaplata 2006 de Difusió, que atorga l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, pel projecte educatiu del Museu.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar