PROFESSIONALS

JORNADES D'EDUCADORS I EDUCADORES DE MUSEUS I CENTRES DE CIÈNCIA

Les jornades són una iniciativa del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu Agbar de les Aigües per a la formació dels professionals de l’educació en museus i centres de ciència.

Adreçades molt especialment a les persones que exerceixen la pràctica diària de l’atenció educativa als visitants, les jornades promouen una mirada reflexiva a les activitats que es realitzen als museus i centres de ciència, i l’elaboració de coneixement compartit entre educadores i educadors, professionals que a més de realitzar activitats, contribueixen a la creació, l’avaluació i la innovació de les propostes d’educació i divulgació científica.

Les jornades compten amb la direcció científica del Departament de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona, i durant les quatre edicions celebrades des de l’any 2007 han rebut el suport en l’organització de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona.

IV edició: Temps de competències?

Museu Agbar de les Aigües - 1 i 2 de març de 2010

III edició: com1ikm.com?

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - 2 i 3 de març de 2009

II edició: Els museus i centres de ciència com a espais de seducció

Museu Agbar de les Aigües - 3 i 4 de març de 2008

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar