AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

HACDOSOH!!!

HACDOSOH!!!

Us proposem convertir-vos en científiques i científics amb HACDOSOH!!! on pares i fills podreu fer un seguit d'experiments i jocs per conèixer les propietats de l'aigua!

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

LA NIT DELS MUSEUS - WATER'N'ROL

LA NIT DELS MUSEUS - WATER'N'ROL


19/05/2018 - 19/05/2018

Water'n'Rol és un joc d'estratègia on hauràs de fer servir la memòria, l'enginy, l'atenció i tot el que t'envolta per acabar l'experiència en les millors condicions. Només hi haurà un guanyador en tota la nit i el premi serà una experiència única.

RESERVA LA TEVA PLAÇA A PARTIR DEL 14 DE MAIG

Preu: activitat gratuïta
Activitat per a públic general. El joc està pensat per a públic adult, però els infants hi poden participar com a acompanyants. Per la complexitat de Water'n'Rol, l'edat recomanada per participar-hi sol és a partir dels 14 anys.
Places limitades per cada torn
Hi haurà 5 torns: 19, 20, 21, 22 i 23 h
S'obriran a reserva places dels 5 torns i s'ompliran segons disponibilitat i preferència dels participants.
Més informació: tel. 93 342 35 38

PER A LA RESERVA DE PLACES

- Cal escriure un missatge a info@museudelesaigues.com.
- S'ha d'indicar a l'assumpte "Inscripció Water'n'Rol Nit dels Museus".
- Només és necessària una inscripció per grup (mínim 2 persones, màxim 5 persones) amb el nom, cognoms i correu electrònic d'una persona.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Li comuniquem que mitjançant l'enviament que fa de les dades personals anteriorment indicades (nom, cognoms i correu electrònic de contacte) a l'adreça info@museudelesaigues.com per participar en l'esdeveniment "Water&Rol", autoritza i accepta que aquestes dades siguin incorporades en un fitxer titularitat de FUNDACIÓ AGBAR (en endavant, "Fundació AGBAR"), amb CIF G-58120353 i domicili a carretera de Sant Joan Despí, 1, Cornellà de Llobregat (08940). Aquesta incorporació es farà amb la finalitat única i exclusiva de gestionar la seva inscripció i participació en l'esdeveniment anomenat "Water&Rol" celebrat per Fundació AGBAR dins la denominada "Nit dels Museus", i en cas de resultar guanyador/a, per notificar-li aquesta circumstància al correu electrònic que ens ha facilitat. En el cas que no ens faci arribar les dades sol·licitades, no es podrà gestionar la seva inscripció i participació en l'esdeveniment indicat.

De la mateixa manera, li comuniquem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, així com revocar el consentiment atorgat en el paràgraf, mitjançant petició escrita a l'adreça postal indicada a l'inici d'aquest document o a l'adreça electrònica fundacioagbar@agbar.es,[*] indicant el dret que vol exercir, nom i cognom, i facilitant una còpia del document nacional d'identitat (DNI) o document similar que l'acrediti.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar