AGENDA

DESTAQUEM

imatge activitat La màquina de vapor

LA MÀQUINA DE VAPOR

Els diumenges podreu veure com giren el volant d'inèrcia i el regulador de Watt.

visites comentades

VISITES COMENTADES AL MUSEU

Descobreix els secrets de la Central Cornellà al llarg d'un agradable passeig que us permetrà visitar l'edifici d'Amargós i Samaranch, i una zona habitualment tancada al públic, on coneixereu els pous de la central, porta d'entrada a les aigües subterrànies de l'aqüífer del Llobregat.

HACDOSOH!!!

HACDOSOH!!!

Us proposem convertir-vos en científiques i científics amb HACDOSOH!!! on pares i fills podreu fer un seguit d'experiments i jocs per conèixer les propietats de l'aigua!

CERCA
Tipus d'activitat
Des del
Fins al

Cerca les activitats del Museu Agbar de les Aigües a partir dels paràmetres que s'indiquen a dalt.
Has d'omplir un dels camps per obtenir resultats.

Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català

ESPAIS RECOBRATS. ELS NOUS USOS DEL PATRIMONI INDUSTRIAL CATALÀ


19/01/2018 - 18/02/2018

"Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català" fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s'han dut a terme al llarg de les últimes dècades a Catalunya. La mostra se centra en la capacitat dels espais industrials per ser reutilitzats en un ventall d'usos molt ampli i destaca la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni fabril a Catalunya des dels seus inicis fins a l'actualitat.

És un projecte de l'arquitecte Ferran Pont i la fotògrafa Teresa Llordés i dóna continuïtat al projecte iniciat l'any 2014 amb la publicació del llibre Espais recobrats. Tant el llibre com l'exposició tenen com a objectiu principal la divulgació de la feina feta en el camp de la recuperació del patrimoni industrial.

La mostra ha estat coproduïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), amb la producció de l’Audiovisual “Espais recobrats. Patrimoni industrial de Cornellà de Llobregat” per part del Museu Palau Mercader, Departament de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Horari:
De 10 a 18h, de dimarts a dissabte. Diumenges i festius (excepte els dilluns): De 10h a 14h.

Activitat gratuïta.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar