ACTUALITAT

Imatge d'actualitat
Vídeo Les màquines de vapor del Museu Agbar de les Aigües brillen de nou

Les màquines de vapor del Museu Agbar de les Aigües brillen de nou

El 2012, el Museu Agbar de les Aigües va dur a terme els treballs de restauració de les màquines de vapor que es conserven dins l'edifici d'Amargós i Samaranch. Durant aquesta intervenció preventiva, es van netejar les quatre màquines de vapor de la Sala de l'Electricitat i la gran bomba de la Sala de Màquines en profunditat, eliminant la corrosió dels metalls constitutius i aplicant productes inhibidors i protectors a la seva superfície, per garantir-ne la seva òptima conservació.
Visita virtual Museu

Visita virtual Museu

presentació activitats educatives 12/13

Presentació de les activitats educatives d'Aigües de Barcelona pel curs 2012/2013

12/06/2012

Els programes educatius d'Aigües de Barcelona estan adreçats als alumnes de tots els cursos d'educació no universitària: el programa Gotagotham, iniciat el 2008, acosta a les aules del primària el cicle integral de l'aigua, mentre que les visites a l'ETAP de Sant Joan Despí i al Museu Agbar de les Aigües, que es poden fer de forma combinada, i estan dirigides a alumnes de primària, secundària, batxillerat, i cicles formatius.

EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

LA BOTIGA

LA BOTIGA

AGENDA

AGENDA

© MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES. CTRA. DE SANT BOI, 4-6. 08940 CORNELLÀ DE LLOBREGAT. TEL: 93 342 35 38 (INFO) 93 342 35 36 (RESERVES)

trigital.org - Agencia de comunicación

Fundació Agbar